Extrajobb för experter

Peter Svensson Peter.Svensson at nethouse.se
Thu May 11 13:58:15 CEST 2006


Hej!

Vi planerar under hösten att starta en kursverksamhet tillsammans med en annan partner fokuserad på Open-Source utveckling.

Vi söker mycket kunniga studenter som har möjlighet att hålla kortare kurser i vår regi under terminerna inom följande ämnen;

JBoss
Tomcat
Hivemind/Tapestry
Spring
Apache
Ajax


Vi behöver även hjälp med skrivandet av vissa kurser.

För samtliga kurser gäller 1-2 dagars längd om inte särskilda skäl finnes, samt en praktisk, problemorienterad inriktning med mycket labbar och övningar.

De personer vi söker bör ha mångårig erfarenhet (i Ajax fall går givetvis DHTML/XHTML bra) av de kompetensområden vi fokuserar på och gärna även aktiva medlemmar i egna projekt på Sourceforge eller dylikt. Uppvisande av kod och exempelprojekt är ett måste.

Ersättning sker till studenternas enmans- eller handelsbolag och kommer att uppgå i några tusenlappar per kursdag (Vårt riktpris är 2000:-/kursdag till kursledare, men vi har ännu inte slutförhandlat med vår partner).

Ersättning för kursmaterial som godkänns av oss (innehållande svensk kursdokumentation, övningar samt virtuella maskiner  för övningar (VMWare, Xen, el.dyl.)) ligger mellan 500-1000:-/kursdag för författaren.

Hoppas detta kan vara intressant för era studenter.

Med vänlig hälsning,
Peter Svensson,
NetHouse
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.stacken.kth.se/pipermail/stacken/attachments/20060511/e3565e9c/attachment.html


More information about the Stacken mailing list